x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un șofer din Bârlad, beat și fără permis de conducere, a ajuns după gratii

Un șofer din Bârlad, beat și fără permis de conducere, a ajuns după gratii

de Redacția Jurnalul    |    10 Ian 2024   •   18:42
Un șofer din Bârlad, beat și fără permis de conducere, a ajuns după gratii

Un bărbat din Bârlad, aflat în stare avansată de ebrietate, a condus o mașină deși nu avea permis de conducere. El a fost descoperit de polițiștii care miercuri l-au reținut pentru 24 de ore.

Incidentul a avut loc zilele trecute în orașul Bârlad. Bărbatul aflat la volan a fost oprit de polițiști și astfel, agenții au aflat că șoferul nu are permis de conducere și era beat.

„Polițiștii au stabilit că bărbatul avea anulat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, din anul 2002. Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul aflat la volanul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta fost condus la Serviciul Municipal de Urgență Bârlad, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”, au anunțat reprezentanții Poliției.

Miercuri, polițiștii Biroului Rutier Bârlad au reținut bărbatul pentru o perioadă de 24 ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive. În acest caz se fac cercetări într-un dosar de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fara permis de conducere bărlad