x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șofer pe contrasens în Bihor, cu depășiri haotice, fără să dea prioritate. Internat fără voia sa

Șofer pe contrasens în Bihor, cu depășiri haotice, fără să dea prioritate. Internat fără voia sa

de Redacția Jurnalul    |    08 Dec 2022   •   14:45
Șofer pe contrasens în Bihor, cu depășiri haotice, fără să dea prioritate. Internat fără voia sa

Un bărbat a condus haotic un autoturism la ieșirea din Oradea spre Biharia. A mers pe contrasens, a intrat în depășiri și a refuzat să oprească la semnalele poliției. A fost amendar și internat involuntar la spital.

Poliția Bihor a fost sesizată joi că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism la ieșirea din Oradea, înspre localitatea Biharia, are un comportament haotic în trafic.

Acesta ar fi circulat pe sensul opus de circulație în localitățile Oradea, Biharia, Satu Nou, Tămășeu, Roșiori și ar fi depășit neregulamentar, inclusiv pe trecerea de pietoni.

Polițiștii au încercat să-l oprească în trafic, însă bărbatul și-a continuat drumul până la intrarea în localitatea bihoreană Diosig, unde a virat la stânga și a ajuns într-un șanț.

Accidentul nu s-a soldat cu victime, informează Poliția Bihor.

Șoferul este un bărbat de 45 de ani, din Odorheiu Secuiesc, județul Harghita. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

De asemenea, bărbatul a fost testat preliminar pentru stabilirea prezenței în organism a substanțelor psihoactive, rezultatul fiind, de asemenea, negativ.

A fost amendat cu 2.320 de lei și i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 510 zile.

„De asemenea, pentru că autoturismul condus de acesta nu avea montată plăcuța cu numărul de înmatriculare în partea din față, polițiștii au dispus și retragerea certificatului de înmatriculare a vehiculului. Totodată, bărbatul a fost internat involuntar într-un spital din municipiul Oradea”, adaugă sursa citată.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: şofer contrasens politie