x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un șofer a lovit mortal cu microbuzul o femeie. A lăsat-o la marginea drumului și a plecat acasă

Un șofer a lovit mortal cu microbuzul o femeie. A lăsat-o la marginea drumului și a plecat acasă

de Redacția Jurnalul    |    20 Noi 2022   •   21:50
Un șofer a lovit mortal cu microbuzul o femeie. A lăsat-o la marginea drumului și a plecat acasă
Sursa foto: Ilustrație Jurnalul

O femeie în vârstă de 70 de ani, din Hoghilag, județul Sibiu, a murit, duminică seara, lovită de un microbuz de transport marfă. Șoferul și-a văzut de drum după accident și a fost găsit de polițiști la domiciliu.

Polițiștii din Sibiu au fost sesizați duminică seara prin apel la 112 că pe DJ 142E, la ieșirea din localitatea Hoghilag spre Dumbrăveni, la marginea drumului, se află o femeie, posibil decedată.

În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că este vorba despre o femeie în vârstă de 70 de ani, din Hoghilag, decedată în urma producerii unui accident rutier.

La fața locului nu au fost identificate vehiculul și șoferul implicat în eveniment.

Din investigațiile desfășurate de către polițiștii rutieri, s-a reușit în scurt timp identificarea șoferului, precum și a vehiculului condus. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Dumbrăveni, depistat la domiciliu. În momentul producerii accidentului, bărbatul se afla la volanul unui microbuz transport marfă.

În cauză, la nivelul Serviciului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, să fie stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs acest accident rutier.

(sursa: Mediafax)

×