x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un şofer a murit într-un accident pe DN 76, lângă Brad, după ce a intrat pe contrasens

Un şofer a murit într-un accident pe DN 76, lângă Brad, după ce a intrat pe contrasens

de Redacția Jurnalul    |    23 Oct 2023   •   14:30
Un şofer a murit într-un accident pe DN 76, lângă Brad, după ce a intrat pe contrasens

Un bărbat de 56 de ani a murit în urma unui accident care a avut loc luni, pe drumul naţional DN 76, la ieşirea din municipiul Brad spre Oradea, victima aflându-se la volanul unui autoturism care a intrat pe contrasens şi s-a tamponat frontal cu o autoutilitară.

Potrivit primelor cercetări ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, şoferul autoturismului este din oraşul Haţeg şi se deplasa spre Brad, iar la un moment dat a pătruns pe contrasens şi s-a lovit de o autoutilitară care circula din sensul opus.

În urma impactului a rezultat decesul şoferului de 56 de ani, rănirea conducătorului auto de la volanul autoutilitarei, în vârstă de 32 de ani, precum şi a unui pasager de 34 de ani, din comuna Ribiţa, judeţul Hunedoara.

Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost preluat de către reprezentanţii Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara-Deva, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal în cadrul căruia vor fi stabilite cauzele exacte ale producerii evenimentului rutier, a precizat sursa citată.

×
Subiecte în articol: şofer contrasens