x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Inconștiență pe patru roți: O tânără băută și drogată, aflată la volan, a lovit două mașini 

Inconștiență pe patru roți: O tânără băută și drogată, aflată la volan, a lovit două mașini 

de Redacția Jurnalul    |    20 Iul 2023   •   10:53
Inconștiență pe patru roți: O tânără băută și drogată, aflată la volan, a lovit două mașini 

O tânără în vârstă de 20 de ani a condus băută și drogată, în noaptea de marți spre miercuri, și a provocat un accident, lovind două mașini parcate pe o stradă din Alexandria, județul Teleorman.

Potrivit Poliției Teleorman, accidentul a avut loc la ora 00.50.

Polițiștii au fost sesizați că, pe o stradă din Alexandria, a avut loc un accident soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate 3 autovehicule.

Oamenii legii au au constatat că, în timp ce o tânără de 20 de ani, din municipiul Alexandria, conducea un autoturism pe strada Ion Creangă, a acroșat două mașini staționate.

Nu au fost persoane rănite.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0.22 mg/l alcool pur în aerul expirat și cu aparatul Drugtest, rezultând faptul că aceasta se afla sub influența substanțelor psihoactive. Astfel, tânăra a fost dusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

Tânăra șoferiță a fost amendată cu 1.885 de lei, conform OUG 195/2002. Totodată, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, urmând să fie propusă o soluție legală prin Parchetul competent.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: drogata băută accident