x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Taxi lovit de tren în Iași. Șoferul avea alcoolemie uriașă

Taxi lovit de tren în Iași. Șoferul avea alcoolemie uriașă

de Redacția Jurnalul    |    19 Dec 2022   •   14:03
Taxi lovit de tren în Iași. Șoferul avea alcoolemie uriașă

 Un autoturism înregistrat în regim taxi a fost lovit, luni, de trenul IR 1830 Galați - Cluj-Napoca, în comuna Ciurea, din județul Iași. Șoferul, aflat singur în mașină, a fost dus la spital. Polițiștii au stabilit că acesta era băut.

Polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că trenul IR 1830 Galați-Cluj Napoca a acroșat un autoturism în comuna Ciurea, județul Iași.

„Din verificări, a rezultat faptul că șoferul autoturismului, care se afla singur în mașină, a fost rănit, fiind transportat la spital. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul locomotivei a fost și el testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, transmite Poliția Iași.

Cercetările în acest caz continuă.

„În urma evenimentului feroviar a rezultat o victimă, bărbat, în vârstă de 50 de ani. La sosirea forțelor de intervenție, acesta era ieșit din mașină, iar taxiul bloca traficul feroviar. După evaluarea victimei, aceasta a fost transoportată la spital”, au transmis reprezentanții ISU Iași.

 

 

Traficul feroviar a fost blocat timp de aproape o oră.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: taxi tren șofer alcoolemie