x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Inconștiență: Un TIR a lovit mortal un pieton pe autostrada A1. Șoferul a fugit de la locul accidentului!

Inconștiență: Un TIR a lovit mortal un pieton pe autostrada A1. Șoferul a fugit de la locul accidentului!

de Redacția Jurnalul    |    29 Ian 2023   •   10:30
Inconștiență: Un TIR a lovit mortal un pieton pe autostrada A1. Șoferul a fugit de la locul accidentului!

Un TIR a lovit mortal, duminică dimineața, un bărbat care se deplasa pe autostrada A1, dinspre Timișoara înspre Lugoj. Șoferul a părăsit locul accidentului, fiind căutat de polițiști.

Potrivit IPJ Timiș, duminică dimineața, în jurul orei 2.40, polițiștii Biroului Poliție Autostrăzi A1 Deva-Nădlac au fost solicitați să intervină la un accident rutier petrecut pe autostrada A1, sens de mers Timișoara-Lugoj, în dreptul localității Remetea Mare din județul Timiș, soldat cu decesul unei persoane.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că, un bărbat de 38 de ani, în timp ce se deplasa pe autostrada A1, dinspre Timișoara înspre Lugoj, a fost surprins și accidentat de un autotren, care și-a continuat deplasarea după impact.

În urma impactului, pietonul a murit.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului, cercetările fiind continuate în vederea identificării șoferului, stabilirii cauzelor producerii accidentului și luării măsurilor legale care se impun.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident mortal tir