x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale TRAGEDIE. Adolescent STRIVIT de tren după ce a încercat să atingă un vagon în mers

TRAGEDIE. Adolescent STRIVIT de tren după ce a încercat să atingă un vagon în mers

de Antena 3    |    22 Mar 2016   •   08:24
TRAGEDIE. Adolescent STRIVIT de tren după ce a încercat să atingă un vagon în mers

Joaca i-a adus moartea unui adolescent de 16 ani din localitatea constănţeană Valul lui Traian. Copilul venea de la şcoală cu alţi colegi şi au vrut să atingă un vagon al trenului care trecea pe lângă ei. Însă copilul s-a dezechilibrat şi fost lovit de tren.

Băiatul provine dintr-o familie săracă şi avea încă 10 fraţi, iar în urma cu trei ani şi-a pierdut tatăl. Acum trei săptămâni, alt elev eminent la un liceu de informatică din Constanţa şi-a pierdut viaţa tot lovit de tren.

Elevul de 16 ani se întorcea de la şcoală împreună cu mai mulţi colegi. Tinerii aveau obiceiul să se apropie de trenurile care treceau în zonă şi să atingă vagoanele, iar unul dintre ei s-a dezechilibrat şi a fost lovit de locomotivă.

Vestea a devastat-o pe mama adolescentului, rămasă vaduvă în urmă cu trei ani.

Vecinii spun că nu este pentru prima oară când cineva îşi pierde viața acolo. Mulți preferă să treacă peste calea ferată deși la cațiva metri distanța exista o pasarelă.

O altă tragedie a avut loc acum trei săptămâni, când un tânăr de 18 ani, olimpic la fizică, a fost lovit mortal de o locomotivă. Atunci martorii au spus că băiatul purta căşti şi nu a auzit trenul.

×
Subiecte în articol: accident