x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie rutieră pe A1, în apropiere de Nădlac

Tragedie rutieră pe A1, în apropiere de Nădlac

de Redacția Jurnalul    |    28 Ian 2024   •   11:00
Tragedie rutieră pe A1, în apropiere de Nădlac
Sursa foto: Hepta

Un tânăr de 28 de ani a murit într-un accident rutier produs, duminică dimineața, pe A1, în apropierea localității Nădlac, anunță ISU Arad.

„În data de 28 ianuarie 2024, în jurul orei 04:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în urma unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism, pe A1, în apropierea localității Nădlac. Pentru misiune au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, dintre care una Terapie Intensivă Mobilă”, transmite ISU Arad.

Potrivit sursei citate, la locul evenimentului au acționat și pompierii voluntari ai SVSU Nădlac.

„În urma accidentului a rezultat o victimă (un bărbat în vârstă de 28 de ani) încarcerată, în stare de inconștiență. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei din autoturism, ulterior aceasta fiind preluată de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă. Din nefericire, victima prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar decesul a fost declarat de către medicul echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobilă”, se arată în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident tanar mort