x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei persoane au ajuns la spital, dupa ce un microbuz a spulberat un tractor, la Sannicolau Mare

Trei persoane au ajuns la spital, dupa ce un microbuz a spulberat un tractor, la Sannicolau Mare

03 Apr 2018   •   15:57
Trei persoane au ajuns la spital, dupa ce un microbuz a spulberat un tractor, la Sannicolau Mare

Accident grav de circulație, marți după-amiază, la ieșire din Sânnicolau Mare spre Saravale. Trei persoane au ajuns la spital, după ce un microbuz a spulberat pur și simplu un tractor. Vinovat de producerea accidentului, spun polițiștii, este tractoristul.Accidentul, spun polițiștii, s-a produs din cauza tractoristului, un bărbat în vârstă de 42 de ani.Acesta circula pe drumul care leagă Sânnicolau Mare de Saravale, iar la un moment dat a virat la stânga pe drumul spre o fermă.

Tractoristul nu a observat că din spate, pe același sens de mers cu el, circula un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani. Acesta din urmă se angajase în depășire, iartractoristul îi tăiase calea. Impactul a fost puternic, iar în urma lui utilajul agricol a fost distrus complet.

Cel care îl conducea a scăpat fără a fi rănit, însă trei persoane din microbuz au fost distrus complet.

Cel care îl conducea a scăpat fără a fi rănit, însă trei persoane din microbuz au fosttransportate la spital pentru îngrijiri medicale. Este vorba despre un bărbat și două femei a căror viață nu este pusă în pericol.

Polițiștii de la rutieră sosiți la fața locului i-au întocmit tractoristului un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.Sursa: www.tion.ro

×
Subiecte în articol: accident Sannicolau Mare