x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut pe DJ 251

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut pe DJ 251

29 Oct 2018   •   11:47
Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut pe DJ 251

Trei persoane, cu vârste cuprinse între 38 şi 41 ani, au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, în urma unui accident rutier petrecut pe DJ 251, se arată într-un comunicat transmis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe DJ 251 a avut loc un accident rutier soldat cu mai multe victime. 

Din primele cercetări, a reieşit că un bărbat de 31 ani, care conducea autoturismul între localităţile Costache Negri şi Pechea, a ajuns într-o curbă periculoasă şi, pe fondul neatenţiei, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar şi care, în urma impactului, a părăsit partea carosabilă. 

"Atât şoferul maşinii care a ieşit în decor, un bărbat de 41 ani, cât şi doi pasageri de 38 şi 39 ani, aflaţi în aceasta, au suferit vătămări corporale, fiind conduşi la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatul fiind negativ", se menţionează în comunicat. 

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident DJ 251