x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs pe drumul judeţean DJ 282

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs pe drumul judeţean DJ 282

17 Ian 2019   •   11:30
Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs pe drumul judeţean DJ 282

Trei persoane au ajuns la spital, joi dimineaţa, în urma unui accident rutier produs pe drumul judeţean DJ 282, pe raza localităţii Podriga din comuna Drăguşeni, judeţul Botoşani.

Victimele se aflau într-un autoturism al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi se îndreptau spre serviciu, iar la Podriga, maşina acestora a fost lovită frontal de un alt autoturism al cărui şofer, un bărbat în vârstă de 59 de ani, nu a adaptat viteza într-o curbă şi a intrat pe contrasens.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Maria Carp, accidentul s-a produs şi pe fondul unui carosabil acoperit cu polei.

"Din primele date, conducătorul auto de 59 de ani nu a adaptat viteza în curbă şi, la un carosabil acoperit cu polei, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturismul ANAF. O femeie din al doilea vehicul a fost transportată la spital, iar ulterior la unitatea medicală s-au mai deplasat două persoane care iniţial refuzaseră transportul cu ambulanţa", a afirmat Carp. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident DJ 282