x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre un autotren şi un autoturism, pe DN79A

Trei persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre un autotren şi un autoturism, pe DN79A

09 Iul 2018   •   16:59
Trei persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre un autotren şi un autoturism, pe DN79A

Un accident rutier în care au fost implicate un autotren şi un autoturism s-a produs luni, în judeţul Arad, pe drumul naţional DN79A Vârfurile-Chişineu-Criş, la intrarea în localitatea Pleşcuţa, informează Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

Potrivit sursei citate, în urma impactului, trei persoane au fost rănite. Traficul se desfăşoară cu dificultate, circulându-se alternativ, pe un singur fir. 

Din primele informaţii, autocamionul se deplasa din direcţia comuna Vârfurile spre comuna Pleşcuţa, iar la un moment dat remorca a derapat şi a pătruns pe contrasens, unde a acroşat un autoturism în care se aflau trei persoane. 

În urma impactului, autoturismul a ajuns în şanţul de pe marginea carosabilului. Dintre cele trei persoane aflate în autoturism, cel mai grav a fost accidentat pasagerul care ocupa locul din dreapta faţă. Acesta a fost preluat de elicopterul SMURD pentru a fi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, spre a fi investigat şi a i se acorda îngrijiri medicale. AGERPRES 

×