x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ucis în bătaie de alți trei bărbați

Ucis în bătaie de alți trei bărbați

de Redacția Jurnalul    |    08 Ian 2024   •   11:54
Ucis în bătaie de alți trei bărbați

Un bărbat de 55 de ani a murit, după ce a fost bătut de alți trei bărbați, în noaptea de sîmbătă spre duminică. Suspecții au fost reținuți.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii din Pieleşti au fost sesizați de un bărbat din comuna Mischii cu privire la faptul că fratele său, în vârstă de 55 de ani, ar fi fost agresat fizic de alţi trei bărbaţi.

La fața locului s-a deplasat de urgență o patrulă de poliţie, dar şi un echipaj SMURD, bărbatul de 55 de ani refuzând transportul la spital.

Ulterior, poliţiştii au fost sesizaţi de acelaşi bărbat cu privire la faptul că fratele său a decedat.

Dosarul a fost preluat de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz.

Din cercetările făcute s-a stabilit că sâmbătă seara, în timp ce se afla într-un imobil din comuna Mischii, pe fondul consumului de alcool, bărbatul de 55 de ani ar fi fost agresat fizic de alţi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 42 de ani, din localitate.

După comiterea primei agresiuni, victima a părăsit imobilul, dar a fost ajuns din urmă de către cei trei bărbaţi, care l-au agresat din nou.

În urma efectuării autosiei medico-legale, s-a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă, între leziuni și deces existând o legătură de cauzalitate directă și necondiționată.

Astfel, în baza probatoriului administrat, duminică, procurorul de caz a dispus reţinerea celor trei bărbaţi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj.

În cursul zilei de luni, va fi propusă arestarea preventivă a acestora.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ucis in bataie dolj