x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat din Arad a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri

Un bărbat din Arad a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri

26 Sep 2018   •   10:23
Un bărbat din Arad a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri

Un arădean a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri după ce a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce comercializa peste 100 de comprimate MDMA, a informat miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad. 

Ulterior, la locuinţa suspectului au fost găsite alte 186 de astfel de comprimate şi două folii cu masă vegetală verde. 

"Sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Arad, poliţiştii au desfăşurat o acţiune pentru prinderea în flagrant a unui bărbat de 41 de ani, din comuna Vladimirescu, judeţul Arad, în timp ce comercializa 105 comprimate MDMA. Ulterior, a fost efectuată o percheziţie la domiciliul acestuia, fiind găsite alte 186 de comprimate MDMA, 80 grame de praf MDMA şi 2 folii cu masa vegetală verde", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de IPJ Arad. 

În urma investigaţiilor efectuate de anchetatori, a reieşit faptul că individul, împreună cu alţi bărbaţi, implicaţi într-o grupare de trafic de droguri de mare risc care ar fi acţionat pe raza judeţului Arad, ar fi procurat drogurile din Olanda, introducându-le ilegal în ţară, cu diferite mijloace de transport. 

"În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul de 41 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind ulterior arestat pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic ilicit de droguri de mare risc în formă continuată şi trafic internaţional de droguri de mare risc în formă continuată", conform sursei menţionate. AGERPRES

×
Subiecte în articol: barbat arestat trafic de droguri arad