x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat s-a năpustit asupra bunicului său și a polițiștilor. L-a ucis pe bătrân, a rănit un agent

Un bărbat s-a năpustit asupra bunicului său și a polițiștilor. L-a ucis pe bătrân, a rănit un agent

27 Oct 2022   •   17:04
Un bărbat s-a năpustit asupra bunicului său și a polițiștilor. L-a ucis pe bătrân, a rănit un agent

Un poliţist din județul Suceava a fost atacat, joi, cu cuţitul, în timp ce încerca să aplaneze un conflict. Una dintre părțile implicate în conflict, un bătrân de 87 de ani, a fost înjunghiat de către nepot în fața oamenilor legii și a murit.

Poliția Ipotești, județul Suceava, a fost sesizată joi de către un bărbat de 87 de ani din comuna Bosanci că are un conflict cu nepotul său, în vârstă de 36 de ani.

Polițiștii l-au identificat imediat pe bătrânul de 87 de ani pe drumul public de lângă locuință. S-a stabilit că bătrânul locuiește în aceeași curte cu nepotul său din aprilie 2022, când a revenit din străinătate, fără a fi înregistrate conflicte anterioare.

În timp ce polițiștii discutau cu bărbatul de 87 ani, din curtea imobilului a ieșit nepotul de 36 ani, având în mână obiecte înțepătoare și năpustindu-se asupra bunicului și polițiștilor, informează IPJ Suceava.

Unul dintre polițiști a reușit să pareze o lovitură care îl viza, fiind totuși atins cu lama cuțitului în zona obrazului.

De asemenea, agresorul a reușit să îl lovească cu cuțitul și pe bunicul său, înjunghiindu-l în spate și în gât, provocându-i leziuni grave, care au dus la decesul victimei.

Ambii polițiștii au scos armamentul din dotare și au tras asupra agresorului, acesta fiind rănit la picioare, reușindu-se imobilizarea și încătușarea bărbatului de 36 ani.

Polițistul rănit, agent de poliție de 26 ani din cadrul SPR Ipotești, a fost transportat la spital pentru îngrijiri, fiind în afara oricărui pericol.

Autorul este în custodia polițiștilor, fiind și acesta transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 

 

×
Subiecte în articol: suceava politie