x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un cunoscut om de afaceri din Olt s-a sinucis. Motivul incredibil l-a scris în biletul de adio

Un cunoscut om de afaceri din Olt s-a sinucis. Motivul incredibil l-a scris în biletul de adio

10 Apr 2019   •   15:31
Un cunoscut om de afaceri din Olt s-a sinucis. Motivul incredibil l-a scris în biletul de adio

Omul de afaceri slătinean Radu Gheorghe, cunoscut drept Mârjacu (după denumirea firmei pe care o administra, Mârjacu SRL), s-a spânzurat, miercuri după-amiază. El și-a pus capăt zilelor în locuința pe care o deținea în comuna Nicolae Titulescu.

Afaceristul a fost găsit fără suflare în incinta locuinței de un membru al familiei.

În acest moment, polițiștii se află la fața locului pentru cercetarea și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

„În urma unui apel prin SNUAU 112, polițiștii s-au deplasat la fața locului în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Echipa operativă se află încă la fața locului. S-a solicitat un medic legist pentru efectuarea necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Gestul extrem al lui Mârjacu este cel puțin curios, în condițiile în care, într-un bilet de adio pe care l-ar fi lăsat, își anunță familia că nu mai are datorii la cămătari și că nimeni nu l-ar fi împins spre sinucidere.

Radu Gheorghe, fost ofițer criminalist, deținea mai multe magazine de succes, dar și un restaurant în Slatina.olt-alert.ro

×
Subiecte în articol: Radu Gheorghe