x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un polițist din Bistrița Năsăud și nouă angajați ITM sunt infectați cu coronavirus

Un polițist din Bistrița Năsăud și nouă angajați ITM sunt infectați cu coronavirus

21 Apr 2020   •   14:52
Un polițist din Bistrița Năsăud și nouă angajați ITM sunt infectați cu coronavirus

Un poliţist din Bistriţa-Năsăud a fost confirmat cu COVID-19, iar cinci colegi cu care acesta a intrat în contact au fost izolați la domiciliu, informează Instituţia Prefectului.

"Un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a fost confirmat cu Covid-19. În cursul zilei de vineri, 17 aprilie a.c., poliţistul a avut simptome specifice, respectiv febră şi tuse, motiv pentru care a anunţat medicul de familie, fiind ulterior îndrumat spre spital. Astfel, persoana în cauză a fost internată pe secţia de boli infecţioase, unde i-au fost recoltate probe. Rezultatul, primit în cursul serii de 20 aprilie, a confirmat prezenţa Coronavirusului. Starea lui de sănătate este una bună, ameliorată de la data internării", se arată în comunicat.

S-a stabilit faptul că patru poliţişti de la IPJ şi un poliţist local ar fi intrat în contact cu el, aceștia aflându-se în autoizolare la domiciliu.

Nouă angajaţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Bistriţa-Năsăud au fost ieșit pozitiv la teste.

Până în prezent, şase cadre medicale şi două persoane parte din personalul auxiliar al unui spital din judeţ au fost confirmate cu coronavirus. Dintre acestea, cinci au fost declarate vindecate.

La nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud sunt 207 persoane în carantină instituţionalizată, 346 persoane în izolare la domiciliu, 116 cazuri confirmate de CoVid-19, 11 decese, 53 persoane vindecate.

×
Subiecte în articol: coronavirus bistriţa