x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un tânăr aflat sub influența substanțelor psihotrope s-a răsturnat cu mașina furată de la tatăl său

Un tânăr aflat sub influența substanțelor psihotrope s-a răsturnat cu mașina furată de la tatăl său

13 Iun 2022   •   20:34
Un tânăr aflat sub influența substanțelor psihotrope s-a răsturnat cu mașina furată de la tatăl său
Sursa foto: Hepta

Un tânăr de 15 ani, aflat sub influența substanțelor psihotrope, s-a răsturnat luni dimineața cu mașina furată de tatăl său pe o stradă din Satu Mare.

Potrivit IPJ Satu Mare, polițiștii au fost sesizați luni dimineața despre producerea unui accident pe raza municipiului Satu Mare.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 15 ani din Satu Mare ar fi sustras o mașină aflată în proprietatea tatălui său, pe care ulterior ar fi condus-o pe strada Careiului, iar la sensul giratoriu al variantei de ocolire a municipiului ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și s-ar fi răsturnat.

În urma accidentului, au rezultat doar pagube materiale, fără victime.

Polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar la efectuarea unui test rapid pentru detectarea substanțelor psihoactive, rezultatul a fost pozitiv.

Tânărul a fost dus la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea prezenței alcoolului sau a unor substanțe psihoactive în organism.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

(sursa: Mediafax)

×