x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vâlcea: Incendiu de proporții la un restaurant din Horezu

Vâlcea: Incendiu de proporții la un restaurant din Horezu

03 Aug 2017   •   10:46
Vâlcea: Incendiu de proporții la un restaurant din Horezu

 Acoperişul unui restaurant din Horezu a luat foc joi dimineaţa, pompierii vâlceni acţionând aproximativ o oră pentru localizarea şi lichidarea incendiului, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Octavian Fulger.

El a precizat că nu au fost victime, însă a ars acoperişul din lemn al restaurantului pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi şi au fost deteriorate bunuri electrocasnice din interior.

"La ora 6,35, a fost anunţat un incendiu la un operator economic de alimentaţie publică din localitatea Horezu. Incendiul se manifesta la un acoperiş pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi. La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu 11 cadre ale ISU Vâlcea. Incendiul a fost localizat în jurul orei 8,00 şi apoi lichidat în scurt timp. Intervenţia pompierilor a durat aproximativ o oră", a precizat Octavian Fulger.

El a menţionat că, din primele cercetări, a reieşit că focul a izbucnit din cauza coşului de evacuare a gazelor fierbinţi, de la hotă.

"A ars acoperişul din lemn, cu învelitoare din carton bituminat, materiale care au şi întreţinut arderea. Au fost deteriorate bunuri electrocasnice din interior, zidurile au fost afumate", a mai spus reprezentantul ISU Vâlcea.

Restaurantul în cauză este situat în cadrul unui complex - popas turistic din Horezu. AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu horezu