x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Viceprimarul Aradului, Levente Bognar, a fost lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni

Viceprimarul Aradului, Levente Bognar, a fost lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni

09 Iun 2016   •   18:47
Viceprimarul Aradului, Levente Bognar, a fost lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni

Viceprimarul Aradului, Levente Bognar (UDMR), a fost lovit, în timp ce traversa pe o trecere de pietoni din apropierea locuinţei sale, de un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 26 de ani. Bognar se află în prezent internat în spital, unde primeşte îngrijiri medicale.

Potrivit medicilor de la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, viceprimarul Bognar a fost accidentat destul de grav, în urma investigaţiilor stabilindu-se că a suferit o fractură de piramidă nazală, o altă fractură de col humeral, plus mai multe contuzii, din care cea mai importantă este la unul din genunchi.

Levente Bognar a declarat joi, pentru corespondentul AGERPRES, că a fost lovit de o maşină miercuri seară, fiind apoi internat şi supus unei intervenţii chirurgicale.

'Am plecat de acasă să îmi vizitez un prieten care locuieşte în apropiere. În faţa mea, o pereche de tineri s-au angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, iar eu i-am urmat imediat. Nu am reuşit să traversez, fiind lovit de un autoturism de culoare albă. Din câte am realizat, şoferul, care se afla cu prietena sa în maşină, a oprit mai întâi, după care a accelerat brusc şi, cu toate că am încercat să mă feresc, m-a lovit în plin, trântindu-mă pe asfalt. Am fost şocat şi, sincer să fiu, în primul moment m-am gândit că şoferul a făcut-o intenţionat, că a fost vorba de un atentat împotriva mea, dar după aceea mi-am spus că este foarte puţin probabil să fie aşa ceva, fiind vorba doar de neatenţia şoferului. După operaţie, în noaptea de miercuri spre joi, am avut dureri, dar acum mă simt relativ bine. Se pare că în zilele următoare voi suferi o nouă intervenţie chirurgicală, data intervenţiei urmând să fie stabilită de medici', a declarat Levente Bognar, aflat în prezent într-o rezervă de la Secţia Ortopedie a SCJU Arad.

Medicii susţin că pacientul, aflat în afara oricărui pericol, se va reface în câteva săptămâni.

În ceea ce îl priveşte pe şofer, potrivit IPJ Arad, acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

'Un bărbat în vârstă de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Kogălniceanu, din municipiul Arad, ajungând în intersecţia cu strada Blanduziei, a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de 60 de ani (Levente Bognar - n. red.), care se afla în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul este negativ. Este cercetat în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă', a declarat presei subinspector Lorena Pîrvulescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.AGERPRES

×
Subiecte în articol: levente bognar