x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO - Anchetă penală după ce un elev a amenințat un profesor

VIDEO - Anchetă penală după ce un elev a amenințat un profesor

14 Sep 2018   •   15:57
VIDEO - Anchetă penală după ce un elev a amenințat un profesor

Un elev de liceu din Râmnicu Vâlcea, care în timpul cursurilor ar fi ameninţat cu violenţe o profesoară, a fost audiat vineri de poliţişti într-un dosar în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. 

Poliţia s-a autosesizat în acest caz după ce au fost distribuite pe internet înregistrări cu momentul în care liceanul ameninţa profesoara. Elevul respectiv este în clasa a XI-a. 

"În urma apariţiei în spaţiul virtual a unui video în care un elev al unui liceu din Râmnicu Vâlcea ameninţa cu acte de violenţă o profesoară, în timpul orei, venim cu următoarele precizări: Poliţia s-a autosesizat în acest caz, fiind întocmit dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiuni de ameninţare. În fapt, ieri, 13 septembrie, în jurul orei 9,00, un elev în clasa a XI-a a avut o discuţie în contradictoriu cu un cadru didactic, în timpul orei, recurgând apoi la ameninţări. Incidentul a fost filmat şi încărcat pe internet. Astăzi, 14 septembrie, au fost demarate cercetările în acest caz, persoana bănuită fiind adusă la sediul poliţiei pentru audieri. Investigaţiile continuă, urmând să se dispună măsurile legale", au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

AGERPRES

×