x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O copilă de 14 ani, violată de propriul tată, într-o localitate din Teleorman

O copilă de 14 ani, violată de propriul tată, într-o localitate din Teleorman

de Redacția Jurnalul    |    02 Iul 2024   •   15:00
O copilă de 14 ani, violată de propriul tată, într-o localitate din Teleorman

O copilă în vârstă de 14 ani a fost violată de propriul tată, într-un imobil nelocuit din comuna Smârdioasa, județul Teleorman. Agresorul a fost arestat preventiv, iar fata se află în spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit Poliției Teleorman, în 29 iunie, în jurul orei 23:30, Poliția orașului Zimnicea a fost sesizată prin apel la 112 că o fată de 14 ani, din comuna Smârdioasa, a fost violată de tatăl său.

Polițiștii din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Smârdioasa s-au deplasat la locul indicat, unde au stabilit că sesizarea fetei se confirmă.

Copila în vârstă de 14 ani a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale.

„Cercetările preliminare indică ipoteza că, în seara de 29 iunie a.c., în jurul orei 23:00, bărbatul de 42 de ani și-ar fi constrâns fiica minoră să întrețină cu acesta raporturi sexuale, în timp ce se aflau într-un imobil nelocuit, din localitatea de domiciliu”, relatează Poliția Teleorman, într-un comunicat transmis marți.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale. Polițiștii au dispus reținerea agresorului, în data de 30 iunie, măsură confirmată de procurorm în prezent bărbatul fiind în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman. Ulterior, acesta a fost prezentat instanței de judecată, împotriva sa fiind dispusă măsura arestării preventive.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: viol tata copila