x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Zeci de migranți, ascunși printre paleți în camioanele a doi români

Zeci de migranți, ascunși printre paleți în camioanele a doi români

de Redacția Jurnalul    |    03 Mar 2023   •   13:00
Zeci de migranți, ascunși printre paleți în camioanele a doi români

76 de migranți din Bangladesh, Pakistan, Egipt, Nepal, Sri Lanka, India, Siria, Maroc și Palestina au fost prinși ascunși printre paleți, în camioanele a doi români, când încercau să fugă în Ungaria.

În ultimele 24 de ore, 76 de cetăţeni din diverse state au fost prinși ascunşi în două camioane, la Nădlac, în încercarea de a trece ilegal frontiera în Ungaria. Autovehiculele erau conduse de doi cetățeni români, care acum sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi.

În noaptea de joi spre vineri, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-au prezentat doi cetățeni români, aflați la volanul unor camioane înmatriculate în România. Șoferii transportau, conform documentelor de însoțire a mărfii, paleți pe ruta România-Italia.

Însă, în compartimentul pentru marfă au fost descoperiţi ascunşi, în total, 76 de cetăţeni străini din Bangladesh, Pakistan, Egipt, Nepal, Sri Lanka, India, Siria, Maroc și Palestina, care au intrat legal în România şi intenționau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din vestul Europei.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: migranti prinsi frontiera