x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

24 Iul 2008   •   00:00

Recunoscut pentru tonul avangardist care îi caracterizează muzica şi stilul vestimentar, Lenny Kravitz (foto) nu se dezminte nici cînd vine vorba de amenajări interioare: artistul a solicitat crearea unei ambianţe "funky cool" pentru cabina sa din backstage!

MINUTUL 91, LA REALITATEA. Vlad Enăchescu debutează la Realitatea TV cu Minutul 91 sîmbătă, după fluierul final al partidei Rapid – Gloria Bistriţa. Realizatorul emisiunii împreună cu invitaţii permanenţi ai acestuia (Cornel Dinu şi fostul arbitru Dan Lăzărescu) vă dau întîlnire şi duminica, la finalul ultimei partide a etapei. "Emisiunea «Minutul 91» a fost proiectul meu de la bun început în TVR şi am decis împreună cu directorul de ştiri că este un brand puternic şi că este esenţial să-l păstrăm. Îmi doresc o emisiune vie, puternică şi importantă pe piaţă, vrem să discutăm despre fotbal prezentînd toate aspectele acestui fenomen, evitînd cancan-urile", a declarat Vlad Enăchescu. (A.V.P.)

 
PROIECT ARTIS. Sindicatul profesioniştilor din industria de divertisment Artis a iniţiat un proiect de contract de muncă pentru actori, artişti şi cascadori, care să înlocuiască actualele contracte de cesiune a drepturilor de autor pe care aceştia trebuie să le semneze cînd filmează pentru o casă de producţie, informează Mediafax. Prevederile contractului au fost făcute publice ieri într-o conferinţă de presă la care au participat: Ion Homoş, secretar general Cartel Alfa, Cristian Prisecaru, preşedinte al Sindicatului Artis, Ştefan Solcan, reprezentant al Departamentului cascadori din Sindicatul Artis, Călin Puia, actor şi membru al Sindicatului Artis, Cătălin Fartaeş, actor şi membru în Sindicatul Artis. (R.D.)

 
FUNKY COOL. Recunoscut pentru tonul avangardist care îi caracterizează muzica şi stilul vestimentar, Lenny Kravitz (foto) nu se dezminte nici cînd vine vorba de amenajări interioare: artistul a solicitat crearea unei ambianţe "funky cool" pentru cabina sa din backstage! De asemenea, echipa lui Lenny a solicitat expres oprirea tuturor aparatelor de aer condiţionat din zona de backstage şi păstrarea băuturilor sale la temperatura camerei. Lenny va ajunge azi la Bucureşti împreună cu un membru de bază al echipei: un căţel ce a însoţit stafful de producţie în turneu. (R.G.)

×
Subiecte în articol: mass-media