x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Compania de Artişti şi "Răi da' buni"

Compania de Artişti şi "Răi da' buni"

31 Mar 2009   •   00:00
Compania de Artişti şi "Răi da' buni"

Avem talente, cum procedăm? - am putea parafraza, gândind responsabil şi cu îngrijorare, căci, pe cât de multe talente există în România, pe atât de multe nonvalori apar la televizor. Emisiunea "Răi da' buni", păstorită de Mihai Morar (foto), propune o alternativă, sprijinind iniţiativa Companiei de Artişti (www.companiadeartisti.ro).



Este vorba despre o preselecţie, organizată la vedere, în direct, la Antena 2, preselecţie prin care se doreşte a se găsi tinere talente, voci cu potenţial care pot deveni, în decurs de un an, tineri artişti. Finala concursului se va desfăşura în cadrul emisiunii "Răi da' buni", iar juriul alcătuit din specialişti va da notele, tot la vedere, supunându-se în direct judecăţii telespectatorilor.

Precizare: emisiunea îşi va face datoria până la capăt, sponsorizându-i, timp de un an, cursurile la şcoala de canto, celui mai talentat concurent. În plus, "Răi da' buni" deschide platourile, pentru aceşti tineri talentaţi, fiind invitaţi ori de câte ori au ceva de... cântat.

Ar mai fi de adăugat că preselecţiile se vor desfăşura în zilele de 3 şi 4 aprilie, la sediul Antenei 2 (Romexpo), între orele 12:00 şi 17:00. Iar Mihai Morar & Co. vor propune tinere talente, zilnic, începând din 13 aprilie. Subliniem că emisiunea este realmente o şansă pentru tinerii talentaţi, care încă nu au loc de nonvalori frumos colorate. Adică pentru cei care în mod real "au cu ce".

×
Subiecte în articol: mass-media