x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Huidu, înlocuit de "Dezbrăcatu'" la Cronica Cârcotaşilor (EXCLUSIV)

Huidu, înlocuit de "Dezbrăcatu'" la Cronica Cârcotaşilor (EXCLUSIV)

26 Oct 2011   •   13:10
Huidu, înlocuit de "Dezbrăcatu'" la Cronica Cârcotaşilor (EXCLUSIV)

Serban Huidu va fi inlocuit de Codrut Keghes, alis "Dezbracatu'" la Cronica Carcotasilor, in urma deciziei lui Hudiu de a se retrage din viata publica dupa accidentului din 16 octombrie, spun surse din cadrul postului Prima TV.

Mihai Gainusa a declarat pentru Jurnalul National ca editia din aceasta seara “va fi o emisiune despre emisiune. O sa fie ceva diferit, o discutie cu invitati".

Editia nu va avea scopul de a-l apara pe Serban Huidu, cel putin asa sustine colegul sau.

“Nu este vorba despre apararea lui Serban sau despre umanizarea lui. Este vorba despre viitorul «Cronicii Carcotasilor» si al echipei, fara Serban", a precizat Gainusa.

Codrut Keghes, de 39 de ani, a urmat cursurile Facultatii de Teatru ale Universitatii Hyperion, sub indrumarea profesorilor Rodica Mandache si Eusebiu Stefanescu. Nu a terminat facultatea, insa s-a facut remarcat prin talentele de imitator la emisiunea "Bank Show", de la Prima TV, in 2001, cand a fost desemnat si castigator.

Keghes si-a continuat cariera la Prima TV, avand propria sa emisiune - "Comedy Bar". In 2002, Serban Huidu i-a propus sa se alature echipei "Cronica Carcotasilor", unde avea propriul segment in care joaca rolul lui "Dezbracatu'", un personaj excentric care acopera evenimentele mondene ale Capitalei.

Pe langa activitatea sa la "Cronica Carcotalilor", Codrut Keghes a mai fost realizatorul emisiunilor "Ciao TV", "Fitze cu Dezbracatu'" si participa la emisiunea "Clanul Carcotasilor", la Prima TV.

Serban Huidu a anuntat in urma cu doua zile, pe blogul personal, ca se retrage de la emisiune din respect pentru cele trei victime care au decedat in accidentul din 16 octombrie.

"Nu voi mai aparea in prim plan la Cronica si asta din respect pentru victimele cumplitului accident. Nu am sustinut niciodata ca sunt fara pata, dar reactia unor colegi de presa m-a lasat fara grai. Va rog sa intelegeti ca Serban Huidu nu se agata de statutul de persoana publica si ca niciodata nu a facut acest lucru. Pe scurt, as vrea sa nu confundati omul Huidu cu emisiunea in sine, care este exprimarea unei idei de mai bine si care a fost tot timpul confundata cu o emisiune de umor! Este o emisine de opinie care se foloseste de umor! Atat! Pentru asta Cronica trebuie sa continue", a scris Huidu.

Citeste si: “Cronica Carcotasilor' isi hotaraste soarta miercuri, in direct. Gainusa: 'Discutam despre trecutul, prezentul si viitorul emisiunii'

×