x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 39 de apeluri de urgență, în ultimele 24 de ore

39 de apeluri de urgență, în ultimele 24 de ore

26 Dec 2018   •   16:00
39 de apeluri de urgență, în ultimele 24 de ore

Salvamont România informează că în ultimele 24 de ore la Dispeceratul Naţional au fost primite 39 de apeluri de urgenţă, cele mai multe dintre acestea fiind efectuate pentru Salvamont Predeal. 

"Zi de foc pentru cei peste 300 de salvamontişti aflaţi de serviciu în bazele şi posturile Salvamont, pe domeniile de practicare a sporturilor de iarnă sau în zonele cu mare afluenţă turistică. Accidente pe pârtiile de schi sau în afara acestora, oameni surprinşi de viscol pe munte, rătăciţi, dispăruţi, situaţii de urgenţă maximă la care membrii echipelor Salvamont au fost solicitaţi să intervină", se arată într-o postare pe Facebook a Salvamont România. 

Astfel, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 39 apeluri de urgenţă: şapte pentru Salvamont Predeal, cinci pentru Salvamont Buşteni, cinci pentru Salvamont Straja, patru pentru Salvamont Gorj, patru pentru Salvamont Municipiul Braşov, trei pentru Salvamont Alba, două pentru Salvamont Sinaia, două pentru Salvamont Dâmboviţa, şi câte unul pentru Salvamont Vâlcea, Salvamont Bran, Salvamont Sibiu, Salvamont Harghita - Formaţia Gheorgheni, Salvamont Petroşani, Salvamont Caraş Severin şi Salvamont Bihor. 

De asemenea, s-au mai primit alte 28 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre zona montană. 

Marţi dimineaţă, Dispeceratul Naţional Salvamont informa că în ultimele 24 de ore fuseseră efectuate 19 apeluri de urgenţă (dintre care patru pentru Salvamont Municipiul Braşov şi câte trei pentru Salvamont Predeal, Salvamont Buşteni şi Salvamont Alba).

AGERPRES

×
Subiecte în articol: salvamont