x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 41, tramvaiul groazei - Astăzi se va depune plîngerea

41, tramvaiul groazei - Astăzi se va depune plîngerea

de Florin Gongu    |    17 Apr 2008   •   00:00

Incidentul petrecut luni noapte, în jurul orei 23:20, cînd o bandă înarmată cu bîte şi cu lanţuri i-a atacat pe călătorii care se aflau într-un tramvai 41, în staţia Crîngaşi, se pare că nu va rămîne fără urmări. Printre victimele agresiunii s-a numărat şi Florin Ghencea, crainicul Stadionului Steaua, care era împreună cu un fotbalist de la Zimbru Chişinău.

Incidentul petrecut luni noapte, în jurul orei 23:20, cînd o bandă înarmată cu bîte şi cu lanţuri i-a atacat pe călătorii care se aflau într-un tramvai 41, în staţia Crîngaşi, se pare că nu va rămîne fără urmări. Printre victimele agresiunii s-a numărat şi Florin Ghencea, crainicul Stadionului Steaua, care era împreună cu un fotbalist de la Zimbru Chişinău. Cum acesta este din Ploieşti, el va veni abia azi să depună plîngere la Poliţie. “Pentru că-mi anunţasem intenţia, am preferat să mai treacă o zi, pentru a nu păţi ceva. Am vorbit la telefon cu comisarul Barbu, de la Secţia 20 Crîngaşi, şi l-am anunţat că voi face plîngere”, ne-a declarat ieri Florin Ghencea.

 

 

Comunicat. Reamintim că scenele de groază s-au petrecut după meciul Steaua – “U” Cluj 4-0, motiv pentru care şi FC Steaua a luat ieri atitudine printr-un comunicat: “FC Steaua protestează în mod public faţă de manifestările huliganice care au avut loc luni seară pe linia tramvaiului 41, cînd pasagerii unui tramvai, printre care se afla şi crainicul Stadionului Steaua, Florin Ghencea, au fost bătuţi din senin de un grup de indivizi neidentificaţi. Indiferent de faptul că au fost sau nu suporterii unei anumite echipe, acţiunea acestor persoane este de-a dreptul intolerabilă şi josnică, mai ales că în acel tramvai se aflau, pe lîngă suporterii Stelei, numeroşi copii şi bătrîni. Consideram neîntîmplător faptul că acest incident s-a petrecut chiar după finalul partidei dintre Steaua şi Universitatea Cluj şi avem încredere în faptul că organele de cercetare abilitate ale statului îşi vor face datoria şi vor descoperi «eroii» acestui eveniment neplăcut”, se arată în acesta.

×
Subiecte în articol: observator