x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 60 de “teverişti” pentru EURO 2008

60 de “teverişti” pentru EURO 2008

de Adrian Vaduva    |    07 Mai 2008   •   00:00

Televiziunea publică va avea la Campionatul European de Fotbal 2008 din Elveţia şi Austria nu mai puţin de 60 de oameni, comentatori, reporteri, producători, tehnicieni, invitaţi specialişti, operatori.


Televiziunea publică va avea la Campionatul European de Fotbal 2008 din Elveţia şi Austria nu mai puţin de 60 de oameni, comentatori, reporteri, producători, tehnicieni, invitaţi specialişti, operatori. Meciurile de la EURO 2008, transmise în exclusivitate în România de Televiziunea Română, pe canalele TVR 1 şi TVR 2, vor fi comentate de Vlad Enăchescu, Emil Grădinescu, Marian Olaianos, Bogdan Cosmescu, Emil Hossu-Longin şi Dragoş Bocanaciu. Cinci echipe de filmare ale TVR se vor afla tot timpul alături de echipa naţională şi de adversarele acesteia, pentru a putea furniza informaţii celor de acasă.. Reporterii Anda Banu şi Alexandru Săbău vor transmite informaţii despre naţionala României, Dochiţa Moşoianu, despre cea a Italiei, Vlad Arhire, despre cea a Franţei, iar Roxana Popescu, despre cea a Olandei.

TVR va acoperi evenimentul şi cu ajutorul echipei rămase în România, care va pregăti emisiunile zilnice de analiză şi dezbatere a partidelor disputate.

Numeroasele transmisiuni ale TVR din Elveţia şi Austria vor fi asigurate cu ajutorul unui car de reportaj cu 10 camere şi a două grupuri DSNG (Digital Satellite Network Gathering).

“TVR va face transmisiuni maraton de la Euro 2008, vor fi peste 100 de ore de meciuri, emisiuni şi jurnale pe această temă. EURO 2008 va marca premiere din punctul de vedere al producţiei de televiziune pentru România: TVR va avea cele mai multe echipe de reportaj trimise vreodată la un turneu final. Evenimentul este cu atît mai interesant pentru români cu cît participăm pentru prima dată după opt ani la un turneu final", declară Vlad Enăchescu, redactor-şef la Redacţia Emisiuni şi Transmisiuni Sportive, care va comenta, împreună cu Emil Grădinescu, meciurile echipei naţionale.

×
Subiecte în articol: mass-media