x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A murit la trei ore după ce a ieşit din spital

A murit la trei ore după ce a ieşit din spital

de Madalina Popa    |    25 Feb 2009   •   00:00

O bătrână a murit pe stradă, marţi după-amiază, la trei ore după ce fusese externată din spital. Femeia de 71 de ani era bolnavă de inimă şi, după ce a fost adusă cu ambulanţa şi a rămas internată timp de o săptămână, a fost trimisă acasă neînsoţită şi cu o recomandare de tratament.



Medicii de la Spitalul "Sf.Spiridon" din Iaşi spun că femeia primise tratament maximal în timpul internării şi că starea sa era ameliorată la externare. Cert este că bătrâna, care locuia în comuna Andrieşeni, a plecat din spital singură, familia ei neaşteptându-se să fie externată. Vestea le-a afectat atât de puternic pe rude, încât sora bătrânei a ajuns şi ea, ieri, la Spitalul "Sf.Spiridon".

A MURIT LÂNGĂ BISRICĂ. Bătrâna, Elena Creţu, s-a prăbuşit pe stradă chiar în dreptul unei biserici lângă a cărei intrare era un chioşc în care se vindeau obiecte religioase. În ajutor i-au sărit măicuţele de la tonetă. "Am văzut cum a început să se clatine, cum s-a oprit din mers şi a căzut. A apucat să-mi spună cum o cheamă şi că locuieşte în Andrieşeni. A mai zis că este bolnavă de inimă şi că la amiază fusese externată din spital. Pe urmă a leşinat. Noi am chemat repede ambulanţa", a spus una dintre măicuţe.

Echipajul SMURD a încercat să resusciteze femeia, însă aceasta era în stop cardio-respirator. La scurt timp au constatat decesul. Potrivit rudelor din Andrieşeni, femeia nu a mai avut probleme grave de sănătate, însă, totuşi, săptămâna trecută a fost chemată ambulanţa pentru a o duce la spital. Cauza decesului va fi stabilită, astăzi, de medicii legişti. (M.P.)

×
Subiecte în articol: observator