x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A MURIT unul din liderii Revoluției din Decembrie 1989 din Timișoara

A MURIT unul din liderii Revoluției din Decembrie 1989 din Timișoara

26 Noi 2016   •   08:41
A MURIT unul din liderii Revoluției din Decembrie 1989 din Timișoara

Lorin Fortuna a murit. Revoluționarul a încetat din viață, vineri, la vârsta de 68 de ani, după ce a fost internat la Spitalul Județean Timișoara.

Lorin Fortuna a fost operat luni de ulcer duodenal perforat. După operație, el a fost internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Timișoara, conform tion.ro.

„Din păcate, în jurul orei 13 s-a constatat decesul pe secția de Terapie Intensivă. A făcut stop cardio-respirator Așteptăm exact rezultatele analizelor să vedem exact care a fost cauza”, a spus managerul Spitalului Județean Timișoara, Marius Craina. Cel mai probabil, necropsia se va face luni.

foto debanat.ro

Lorin Fortuna a fost președintele Frontului Democratic Român și unul din liderii Revoluției din Decembrie 1989 din Timișoara. A fost președintele Consiliului Județean Timiș al Frontului Salvării Naționale de la 23 decembrie 1989 la 12 ianuarie 1990. Lorin Fortuna a fost președinte al asociației de revoluționari Victoria din Timișoara.

A înființat Mișcarea: Misiunea Astrală “România” și Mișcarea Sarmizegetusa și a elaborat diverse teorii despre civilizații virtuale.

×
Subiecte în articol: lorin fortuna Lorin Fortuna a murit