x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident pe Autrostrada Soarelui: Două persoane sunt rănite și traficul oprit

Accident pe Autrostrada Soarelui: Două persoane sunt rănite și traficul oprit

de Redacția Jurnalul    |    21 Oct 2024   •   16:15
Accident pe Autrostrada Soarelui: Două persoane sunt rănite și traficul oprit
Sursa foto: Arhiva Jurnalul

Un accident produs între un TIR și un autoturism a avut loc luni pe Autostrada Soarelui. Două persoane sunt rănite. Traficul este oprit temporar pe sensul București – Constanța, la kilometrul 150, în zona localității Fetești, județul Ialomița.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza unui accident dintre un autotren și un autoturism, traficul este oprit temporar pe Autostrada A2, pe sensul București – Constanța, la kilometrul 150, în zona localității Fetești, județul Ialomița.

În urma coliziunii, două persoane rănite necesită îngrijiri medicale.

Două echipaje de salvatori de la Stația de pompieri Fetești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare și o ambulanța SMURD, au intervenit la accidentul rutier. În sprijinul salvatorilor a intervenit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

„La locul solicitării au fost găsite două victime, dintre care una încarcerată. După acordarea prim ajutorului calificat, cele două victime, doi bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 29 de ani au fost transportate la spital pentru investigații medicale suplimentare. Din fericire, soferul autotrenului nu a necesitat îngrijiri medicale. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, precum și sablarea carosabilului”, transmite ISU Ialomița.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: a2 accident trafic oprit