x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atenție, șoferi! Ploaie torențială și grindină pe A2 București-Constanța

Atenție, șoferi! Ploaie torențială și grindină pe A2 București-Constanța

de Redacția Jurnalul    |    06 Aug 2023   •   15:59
Atenție, șoferi! Ploaie torențială și grindină pe A2 București-Constanța

Pe autostrada A2 București-Constanța, în județul Călărași, se circulă în condiții de ploaie torențială cu acumulare de apă pe carosabil și vizibilitate redusă, iar în zona kilometrului 121 sunt semnalate căderi de grindină, anunță Infotrafic.

„Pe autostrada A2 București-Constanța, în județul Călărași pe tronsonul kilometric 64 – 125 se circulă în condiții de ploaie torențială cu acumulare de apă pe carosabil și vizibilitate redusă, iar în zona kilometrului 121 sunt semnalate căderi de grindină”, transmite Infotrafic.

Potrivit sursei citate, pe tronsoanele menționate se circulă în coloană cu viteză redusă.

Polițiștii recomandă șoferilor să ruleze cu viteză redusă pe un carosabil umed, adaptată condițiilor de drum, să nu bruscheze comenzile vehiculului, să crească distanța între vehicule și să se asigure corespunzător înaintea schimbării benzii sau a direcției de mers.

De asemenea, șoferii sunt sfătuiți să nu staționeze pe banda de urgență a autostrăzilor și să pornească luminile de avarie când situația o impune și să nu oprească și să nu staționeze pe marginea carosabilului în zone cu copaci mari pe care rafalele de vânt îi pot doborî.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: a2 ploaie