x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident grav în județul Olt, cu 2 morți și 4 răniți! Şoferul nu avea permis şi era băut

Accident grav în județul Olt, cu 2 morți și 4 răniți! Şoferul nu avea permis şi era băut

10 Ian 2016   •   15:24
Accident grav în județul Olt, cu 2 morți și 4 răniți! Şoferul nu avea permis şi era băut
Sursa foto: gds.ro

Şoferul automobilului implicat în accidentul rutier produs duminică dimineaţă în comuna Curtişoara, în urma căruia au murit doi tineri şi alţi patru au fost răniţi, nu avea permis de conducere auto şi consumase băuturi alcoolice, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

În comunicatul IPJ Olt se precizează că un bărbat de 28 de ani din Slatina, Costinel M, în timp ce conducea un automobil fără a deţine permis, în Curtişoara, într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza de deplasare şi maşina a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Doi tineri de 21 de ani, ambii din Slatina, au murit imediat după producerea accidentului, alţi trei pasageri în maşină - două femei şi un bărbat cu vârste între 22 şi 25 de ani - au fost răniţi şi au fost internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar şoferul automobilului a fost rănit uşor şi nu a necesitat internare.

"Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei", se precizează în comunicatul IPJ Olt.

În cauză se fac cercetări pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sursa - Agerpres

×
Subiecte în articol: accident judetul olt şofer