x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident grav pe DN22 Constanţa-Tulcea

Accident grav pe DN22 Constanţa-Tulcea

de Mara Raducanu    |    17 Apr 2011   •   20:25

O persoană a murit, iar alte şapte au fost rănite în urma unui accident petrecut la intersecţia DN 22 cu un drum comunal din judeţul Constanţa. În accident, care s-a petrecut pe drumul spre Tulcea, au fost implicate două maşini, o Skoda şi o Toyota. Printre răniţi se află şi o femeie însărcinată care a fost prinsă între fiarele maşinilor, dar şi un copil. 

Una dintre maşini s-a rupt în două
Persoana decedată este o femeie, pasageră a autoturismului Skoda în care se mai  aflau cinci pasageri. Alte patru persoane implicate în accident sunt în comă. Din primele informaţii se pare că accidentul s-a produs după ce un cauciuc al Skodei, care circula dinspre Tulcea către Constanţa a explodat în mers. Şoferul Skodei a intrat pe contrasens, lovind frontal cealaltă maşină, o Toyota, care avea trei pasageri şi se îndrepta dinspre Constanţa către Tulcea. Echiajele de descarcerare au ajuns imediat la faţa locului.  pentru a fi scoase din autoturism. Printre victimele încarcerate se află şi o gravidă, care a fost transportată la spital. Impactul între Toyota şi Skoda a fost atât de puternic încât una dintre maşini s-a rupt pur şi simplu în două. Circulaţia pe DN 22 Constanţa- Tulcea este blocată în dreptul localităţii Săcele, unde s-a produs accidentul.

Dorel Dogaru,Şeful Biroului accidente din cadrul Poliţiei Rutiere Constanţa, a declarat că în autoturismul Skoda se aflau cinci persoane - patru adulţi şi un copil - iar în autoturismul Toyota se aflau trei persoane. Ambele maşini erau conduse de femei.În urma impactului frontal între cele două autoturisme, ambele şoferţe au rămas încarcerate, fiind scoase de către pompierii militari, în urma unei intervenţii care a durat aproximativ 30 de minute. Conform sursei citate, în urma impactului o femeie în vârstă de 56 de ani, mama  şoferiţei însărcinate- care se afla pe bancheta din spate a autoturismului Skoda, a murit.

×