x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ACCIDENT GRAV pe DN6, după ce un TIR şi o autoutilitară s-au ciocnit. O persoană a murit, traficul este BLOCAT

ACCIDENT GRAV pe DN6, după ce un TIR şi o autoutilitară s-au ciocnit. O persoană a murit, traficul este BLOCAT

10 Feb 2014   •   08:26
ACCIDENT GRAV pe DN6, după ce un TIR şi o autoutilitară s-au ciocnit. O persoană a murit, traficul este BLOCAT
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (7,45), în judeţul Mehedinţi, circulaţia autovehiculelor este întreruptă pe sensuri de deplasare ale DN 6 Băile Herculane - Turnu Severin , în localitatea Gura Văii, din cauza unui accident rutier în care sunt implicate o autoutilitară şi un ansamblu de vehicule format dintr-un autotractor şi-o semiremorcă.

Din primele informaţii, reiese că în urma producerii acestui eveniment, o persoană a decedat, iar alta a fost rănită (ambele persoane se aflau în autoutilitară). Principala cauză generatoare a evenimentului este pătrunderea pe contrasens a autoutilitarei, determinate de motive concrete, ce se vor stabili ulterior, pe cale de anchetă.

La faţa locului se află poliţia rutieră competentă teritorial, care ia măsuri pentru limitarea pagubelor, preîntâmpinarea producerii unor situaţii mai grave, desfăşurarea cercetării locului faptei şi fluidizarea traficului.

Recomandăm tuturor conducătorilor auto care tranzitează zona evenimentului, să rămână în coloană şi să respecte cu stricteţe semnalele şi indicaţiile poliţiştilor care acţionează la faţa locului.

×