x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Paramedicul și pacientul din ambulanța SMURD implicată în accidentul din Capitală, răniți

Paramedicul și pacientul din ambulanța SMURD implicată în accidentul din Capitală, răniți

de Redacția Jurnalul    |    31 Mar 2024   •   18:59
Paramedicul și pacientul din ambulanța SMURD implicată în accidentul din Capitală, răniți

UPDATE: Pacientul aflat în ambulanța SMURD care a fost implicată duminică după-amiaza în accidentul din Capitală a fost rănit, la fel ca și paramedicul. Ambii au fost duși la spital. De asemenea, contuzii ușoare a prezentat un copil de 7 ani din celălalt autoturism, care a fost dus și el la spital.

Potrivit ISU București-Ilfov, pacientul din ambulanță era transportat la Spitalul Universitar cu probleme medicale la un braț. În urma accidentului, a fost evaluat medical și prezenta un traumatism cranio-cerebral.

De asemenea, paramedicul din ambulanță prezenta contuzii. Ambii au fost transportați la Spitalul Universitar de două ambulanțe SMURD, scrie Mediafax

Din celălalt autoturism, un copil în vârstă de aproximativ 7 ani prezenta atac de panică și contuzii ușoare, fiind transportat, împreună cu mama lui, la Spitalul Grigore Alexandrescu, de o ambulanță SMURD.

Un accident în care au fost implicate o ambulanță SMURD și un autovehicul a avut loc la intersecția Șoseaua Panduri-Calea 13 Septembrie din Capitală, anunțase anterior Brigada Rutieră.

Știre inițială: O ambulanță a fost implicată duminică după-amiază într-un accident în București. În urma impactului puternic salvarea s-a răsturnat. La bord era un pacient.

Mai multe persoane primesc îngrijiri la față locului. Urmează a se stabili câte persoane vor fi transportate la spital, scrie Antena3CNN

În ambulanța răsturnată se afla o persoană care a fost preluată de o altă autospecială pentru a fi transportată la spital. 

Sunt aplicate restricții pe Șoseaua Panduri dinspre Calea 13 Septembrie către Str. Dr. Rainer și benzile 1 și 2 pe Calea 13 Septembrie către Sos Progresului.

×