x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident rutier - Pietoni răniţi în staţia de autobuz

Accident rutier - Pietoni răniţi în staţia de autobuz

de Mara Raducanu    |    10 Mar 2008   •   00:00

● 11:52 Şapte persoane au ajuns la spital grav rănite în această dimineaţă, după ce un autoturism a fost proiectat într-un refugiu pietonal de pe Bulevardul Nicolae Grigorescu din Capitală.



Şapte persoane au ajuns la spital grav rănite în această dimineaţă, după ce un autoturism a fost proiectat într-un refugiu pietonal de pe Bulevardul Nicolae Grigorescu din Capitală.

Incidentul s-a produs după ce şoferul unei Dacii Papuc nu s-a asigurat şi a lovit un alt autoturism care a fost proiectat într-un maxi-taxi şi un autobuz care oprea în staţie. Cinci pietoni care erau pe trotuar în aşteptarea maşinii de transport în comun au fost lovite în plin de autovehiculul scăpat de sub control. Autoturismul era condus de o femeie care a fost şi ea rănită.

Mai multe ambulanţe şi echipaje de la descarcerare au ajuns imediat  la locul accidentului. Răniţii au fost transportaţi la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală. Potrivit lui Christian Ciocan, Purtătotul de Cuvânt al Poliţiei Capitalei în zonă circulaţia se desfăşoară în condiţii normale. Oamenii legii au demarat cercetările pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

×
Subiecte în articol: observator