x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adolescente virgine vândute ca sclave sexuale

Adolescente virgine vândute ca sclave sexuale

27 Apr 2015   •   21:03
Adolescente virgine vândute ca sclave sexuale

Fete de 11 ani sunt vândute de rețelele de traficanți de carne vie către cartelurile drogurilor din Columbia, relatează agențiile de știri, care citează interceptări telefonice făcute publice într-un saptămânal local.

Autoritățile columbiene au interceptat convorbirile telefonice ale unei femei care se ocupa cu traficul de fete. Femeia oferea spre vânzare fete, inclusiv pe propria sa fiică, în vârstă de 11 ani, unui membru al uneia dintre cele mai puternice carteluri columbiene, Urabenos.

Conform raportului, fetele sunt recrutate din familiile cele mai sărace și mai vulnerabile, după care sunt forțate  să se prostitueze. În urma interceptărilor telefonice, traficanta, în vârstă de 23 de ani, a fost arestată săptămâna trecută.

”Tradiția” lorzilor drogurilor din cartelurile columbiene de exploatare sexuală a fetelor, a început de pe vremea lui Pablo Escobar, care își dorea numai adolescente virgine. Arestarea lui Escobar a pus în lumină exploatarea sexuală a copiilor de către găștile traficanților columbieni și a scos la iveală modul în care toată lumea știa dar păstra tăcerea de teama cartelului Ubaneros.

Guvernul columbian nu cunoaște numărul copiilor care au fost abuzați sexual de către traficanții de droguri.

×