x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Destinațiile favorite ale milionarilor români cu dosare penale

Destinațiile favorite ale milionarilor români cu dosare penale

de Redacția Jurnalul    |    09 Iul 2023   •   20:39
Destinațiile favorite ale milionarilor români cu dosare penale
Sursa foto: Hepta-Santorini

Andreea Sava a prezentat sâmbătă, la emisiunea "Descoperiţi", imagini în exclusivitate cu milionari cu dosare penale care petrec în insule de lux!

Au jefuit banii publici, acum cheltuie milioane de euro în destinaţii exotice. Cine sunt şmecherii din dosare penale care petrec în insule de lux!, scrie Antena3CNN

În fiecare an bogaţii României trec prin Mykonos. Copiii de bani gata ai politicienilor și milionarilor de sistem petrec umăr la umăr cu bogații planetei.

Nici nu a început bine sezonul de Grecia și deja au apărut primele poze cu un șmecher de România în Mykonos. Celebrul Stelu ANRP, mai cunoscut sub numele de săgeata rețelei Udrea-Cocoș în anii lor de glorie, vedetă de necontestat în seria ANRP, a fost surprins distrându-se la unul dintre cele mai populare cluburi exclusiviste din Mykonos cu o divă adusă de acasă.

Cei care au pus mâna pe imagini spun că Stelu nu a fost deloc strâns la buzunar. Au petrecut cu toții până târziu în noapte, cu cele mai fine băuturi aduse la masă.

150 de milioane de euro spunea la un moment dat fostul premier Victor Ponta că s-ar fi scurs de la ANRP, deci de la stat, către băiatul deștept Stelu pentru despăgubiri legate de terenuri din jurul Bucureştiului obținute cu acte false.

Alin Cocoș petrece în Santorini. Spre deosebire de Stelu, Alin Cocoș s-a dus în Santorini cu soția și copilul său.

Își permite vacanţe la cele mai înalte standarde. S-au cazat la cinci stele, unde cea mai ieftină cameră pornește de la 350 de euro pe noapte la ofertă Last Minute, iar un apartament cu piscină privată ajunge și la 1.300 de euro pe noapte.

Tatăl lui, Dorin Cocoş, preferă să petreacă în Dubai.

Vedeţi în materialul video de mai jos cine sunt şmecherii din dosare penale care petrec în insule de lux!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

milionari dosare penale

×
Subiecte în articol: afaceri milionari insule