x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alina Bica rămâne în arest. ÎCCJ i-a respins contestaţia fostei șefe a DIICOT

Alina Bica rămâne în arest. ÎCCJ i-a respins contestaţia fostei șefe a DIICOT

23 Dec 2014   •   20:53
Alina Bica rămâne în arest. ÎCCJ i-a respins contestaţia fostei șefe a DIICOT
Sursa foto: Alina Bica rămâne în arest. ÎCCJ i-a respins contestaţia fostei șefe a DIICOT

Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, rămâne în arest, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) i-a respins contestaţia la decizia că măsura arestării preventive îndeplineşte condiţiile de legalitate. Decizia ÎCCJ este definitivă.

În 18 decembrie, Instanţa Supremă a decis ca Alina Bica să fie judecată în stare de arest după verificarea legalităţii măsurii arestării preventive în dosarul în care a fost deferită justiţiei, respectiv cel referitor la acordarea de despăgubiri supraevaluate omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Capitală.

'Menţine măsura arestării preventive a inculpaţilor Bica Alina Mihaela, Bogdan Dragoş George, Alexandru Lăcrămioara, Nuţiu Emil, Dumitrean Crinuţa. În baza art. 207 alin. 2, alin. 4 şi alin. 7 Cod procedură penală (introdus prin OUG nr. 82/2014) menţine măsura preventivă a controlului judiciar faţă de inculpaţii Diacomatu Sergiu Ionuţ, Teodorescu Cătălin Florin, Vasilescu Oana şi Gheorghe Stelian', se arată în decizia ÎCCJ de săptămâna trecută.

×