x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alte povesti

Alte povesti

30 Mai 2005   •   00:00

In prima poveste din aceasta seara, puteti urmari povestea Mihaelei si a lui Florin. Cei doi se cunosc din scoala. Ea era in clasa a VI-a, el in clasa a VIII-a.



  • de CRISTIAN PETRU

  • Era o prietenie nevinovata, un inceput de dragoste. Faceau lectiile impreuna si isi lasau in banca biletele de dragoste! Viata i-a despartit mai multi ani, timp in care Mihaela s-a casatorit si a si divortat.

    Cei doi s-au revazut, ea l-a invitat la o cafea si au ramas impreuna. S-au casatorit, au si un copil, dar femeia simte ca sotul ei nu mai e ca la inceput. De la colegii lui de serviciu a aflat ca Florin a avut o relatie cu o vanzatoare.

    Mihaela s-a intalnit si cu amanta, care, dupa o discutie aprinsa, a recunoscut relatia cu Florin. Dar a mai spus ca l-a vrut doar pentru bani si a fost de acord sa-l lase in pace sa-si vada de familia lui. Raspunsul barbatului, in aceasta seara.

    Cea de-a doua poveste este a Andrei, care, la 18 ani, poate spune ca a cunoscut dragostea din plin. A avut doua relatii cu tipi care n-au investit deloc sentimente.

    Pana l-a intalnit pe Codrut, un barbat cu 19 ani mai mare decat ea! Cand s-a indragostit de el, Andra era minora, iar parintii ei au facut tot ce se poate ca sa-i desparta.

    Dar ei au luptat pentru dragoste si s-au casatorit! Andra iubeste frumos si astazi, dar, din pacate, usa la care ea a batut a ramas inchisa.
    ×
    Subiecte în articol: mass-media