x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andrei Andronie, "Ucigaşul cu BMW", condamnat la ȘAPTE ANI de închisoare cu executare

Andrei Andronie, "Ucigaşul cu BMW", condamnat la ȘAPTE ANI de închisoare cu executare

05 Dec 2014   •   16:28
Andrei Andronie, "Ucigaşul cu BMW", condamnat la ȘAPTE ANI de închisoare cu executare

Andrei Andronie, tânărul care, beat fiind la volan, a ucis doi oameni într-un accident în urmă cu aproape trei ani, a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare. El a fost obligat să plătească şi daune de 500.000 de euro. Decizia este executorie și definitivă.

Procurorii l-au acuzat de ucidere din culpă dar și pentru că a condus băut și a refuzat să îi fie recoltate probe biologice.

În noiembrie 2011, poliţiştii au încercat să-l oprească în trafic pe Andrei Andronie pe Calea Floreasca. Urmărit de polițiști, tânărul a fugit, a lovit o altă maşină iar impactul l-a proiectat într-un taxi oprit pe dreapta. Şoferul şi clientă acestuia, o fată de 22 de ani, şi-au pierdut viaţă.

Andronie conducea un BMW X 5, pe Calea Floreasca din București, cu 150-200 km/h. Jeep-ul său a lovit un autoturism Seat, apoi a fost proiectat într-un taxi. Două persoane au murit și alte trei au fost rănite în urma accidentului.

După tragedie, tânărul atunci în vârstă de 20 de ani, a spus că nu îi pasă de victimele sale şi chiar i-a ameninţat pe anchetatori cu armata de avocaţi a tatălui său.

Andrei Andronie, student la Universitatea de Științe Aplicate din Haga, este fiul lui Jean Andronie, un cunoscut bancher din București. După accident, i s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

×