x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andrei Năstase, aşteptând eliberarea tatălui său: "Vom merge la Cornu ca să ne bucurăm de un aer diferit"

Andrei Năstase, aşteptând eliberarea tatălui său: "Vom merge la Cornu ca să ne bucurăm de un aer diferit"

de Agerpres    |    21 Aug 2014   •   18:57
Andrei Năstase, aşteptând eliberarea tatălui său: "Vom merge la Cornu ca să ne bucurăm de un aer diferit"

Fiul fostului premier Adrian Năstase, Andrei Năstase, a declarat joi că decizia Tribunalului Ilfov a ajuns la Penitenciarul Jilava, iar în scurt timp tatăl său va ieşi din închisoare.

"Decizia instanţei ne-a bucurat foarte mult şi nu pot să vă ascund că am fost destul de emoţionat după pronunţare. M-a sunat, mi-a spus că a ajuns şi aici decizia, minuta, şi în scurt timp o să iasă şi ne vom vedea cu toţii", a spus Andrei Năstase, care a venit la penitenciar împreună cu fratele său Mihnea.

El a adăugat că decizia de eliberare a lui Adrian Năstase este o veste pe care o aştepta de mult.

"Nu vom merge acasă în Zambaccian, vom merge la Cornu şi vom rămâne probabil mai multe zile, ca să ne bucurăm de un aer diferit", a mai afirmat Andrei Năstase.

Fostul premier Adrian Năstase va fi eliberat din închisoare, a decis definitiv Tribunalul Ilfov.

Instanţa a respins o contestaţie făcută de DNA şi a menţinut decizia de eliberare dată pe 23 iulie de Judecătoria sectorului 4. Hotărârea Tribunalului va fi comunicată penitenciarului Jilava, urmând ca Năstase să fie eliberat în cursul zilei de joi. 

×