x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Angajat al Penitenciarului Giurgiu, contaminat cu COVID-19

Angajat al Penitenciarului Giurgiu, contaminat cu COVID-19

22 Apr 2020   •   22:12
Angajat al Penitenciarului Giurgiu, contaminat cu COVID-19

Un al doilea angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat, miercuri, cu noul coronavirus. Acesta a intrat în contact cu polițistul din penitenciar testat pozitiv în 17 aprilie.

Potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), angajatul confirmat cu COVID-19 miercuri face parte din grupul de contacți ai polițistului depistat pozitiv în 17 aprilie.

„Cel de-al doilea angajat confirmat pozitiv la Penitenciarul Giurgiu face parte din grupul de contacţi, în număr de 16, atribuit cazului. Acesta nu a exercitat atribuţii de serviciu în spaţiul de deţinere şi nu a interacţionat cu persoane private de libertate”, a anunţat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Până acum, cu execepţia celor două cazuri de angajaţi confirmaţi, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 în Penitenciarul Giurgiu.

Toţi contacţii au fost testaţi şi rezultatele sunt în aşteptare.

„Reamintim faptul că deţinutul identificat contact al angajatului confirmat pozitiv în data de 17.04.2020 a fost testat şi rezultatul obţinut a fost negativ”, mai arată ANP.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: penitenciar contaminat