x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Angajați din HoReCa, vaccinați la Hanul lui Manuc de echipa mobilă de la Spitalul de Urgență

Angajați din HoReCa, vaccinați la Hanul lui Manuc de echipa mobilă de la Spitalul de Urgență

26 Apr 2021   •   15:28
Angajați din HoReCa, vaccinați la Hanul lui Manuc de echipa mobilă de la Spitalul de Urgență

Zeci de angajați din domeniul restaurantelor și hotelier sunt vaccinați, luni, la Hanul lui Manuc, de echipa mobilă de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgență București cu vaccin produs de compania Pfizer.

Echipa mobilă de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgență București a mers, luni, la Hanul lui Manuc pentru a vaccina angajați din domeniul restaurantelor şi hotelier, potrivit Ro Vaccinare.

Sunt vaccinați 30 de angajați pe oră într-un spațiu special amenajat.

„Ne bucură faptul că echipele medicale de la Spitalul Universitar de Urgență București sunt implicate în procesul de vaccinare a angajaților din industria HoReCa. Echipele mobile de vaccinare de la SUUB au imunizat până acum sute de persoane din centrele rezidențiale și persoane nedeplasabile, la domiciliu. În tot acest timp, vaccinarea continuă și la Centrul din cadrul spitalului Universitar, vaccinarea fiind cea mai importanta armă în lupta cu acest virus ciudat", a declarat prof. univ. dr. Florin Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgență București.

Până la ora 14.00 au fost vaccinate 80 de persoane cu vaccinul produs de compania Pfizer.

×