x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Apartament incendiat cu un "cocktail Molotov" în Zalău

Apartament incendiat cu un "cocktail Molotov" în Zalău

de Agerpres    |    22 Sep 2014   •   18:39
Apartament incendiat cu un "cocktail Molotov" în Zalău

Doi tineri au fost reţinuţi luni de poliţiştii din Sălaj, fiind suspectaţi că au aruncat prin geamul unui apartament o sticlă incendiară, în timp ce în casă se aflau două persoane.

Potrivit informaţiilor primite de la biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, poliţiştii au fost sesizaţi duminică dimineaţa, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, despre producerea unui incendiu într-un apartament dintr-un bloc din Zalău.

"Cu ocazia cercetării la faţa locului, s-a stabilit că persoane necunoscute au aruncat prin geam o sticlă incendiară într-un apartament de la parterul blocului. În momentul izbucnirii incendiului, în apartament se aflau două persoane. Poliţiştii au întocmit un cerc de suspecţi, iar investigaţiile au condus spre un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Zalău, şi un doilea tânăr, de 30 de ani, din Popeni. Cei doi au fost reţinuţi şi prezentaţi astăzi (luni-n.r.) Tribunalului Sălaj, cu propunerea de arestare preventivă pentru tentativă la omor calificat şi distrugere prin incendiere", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Sălaj.

Potrivit sursei citate, cercetările în acest caz au fost desfăşurate sub coordonarea procurorilor, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă.

Incendiul declanşat de "cocktailul Molotov" aruncat prin geamul apartamentului a distrus bunurile aflate în camera în care a ajuns, printre care un calculator, un fotoliu şi un televizor, focul fiind lichidat de pompierii din cadrul Detaşamentului Zalău.

×
Subiecte în articol: zalău cocktail molotov