x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atenţionare de cãlãtorie în Ungaria , restricţii de circulaţie

Atenţionare de cãlãtorie în Ungaria , restricţii de circulaţie

30 Ian 2014   •   18:31

Ministerul Afacerilor Externe informeazã cetãţenii români, conducãtori auto, asupra faptului cã poliţia ungarã a emis o informare conform cãreia, începând cu data de 30 inuarie 2014, în judeţele SOMOGY, VAS ºi ZALA, camioanele cu gabarit de peste 7,5 tone sunt direcţionate pe rute ocolitoare sau se recomandã utilizarea parcãrilor.

Potrivit Directoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţã Zala, restricţia a fost ordonatã de cãtre autoritãţile slovene în jurul orei 09:50 a.m.. Au fost introduse restricţii de circulaţie pentru camioanele cu gabarit de peste 7,5 tone pe DN M70, pe raza localitãţilor Törökszentmiklós ºi pe DN 86, pe raza localitãţii Rédics, sens în care au fost deschise parcãrile.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Somogy, vehiculele cu gabarit de peste 7,5 tone care se îndreaptã cãtre Rédics ºi Törökszentmiklós pe autostrada M7, vor fi direcţionate cãtre parcãri ºi locuri de odihnã aflate în apropierea autostrãzii.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vas a dispus închiderea traficului vehiculelor cu gabarit de peste 7,5 tone în intersecţia DN8 cu DN 86, în direcţia cãtre punctele de trecere a frontierei. Camioanele pot pãrãsi Ungaria utilizând DN8, direcţia Austria (Rábafüzes).

Ministerul Afacerilor Externe recomandã conducãtorilor auto respectarea cu stricteţe  a reglementãrilor rutiere, adaptarea vitezei ºi acordarea unei atenţii deosebite circulaţiei în zonele  mai sus menţionate.

×