x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aterizare forţată în judeţul Giurgiu: cei doi pasageri au scăpat nevătămaţi

Aterizare forţată în judeţul Giurgiu: cei doi pasageri au scăpat nevătămaţi

31 Mar 2014   •   09:19
Aterizare forţată în judeţul Giurgiu: cei doi pasageri au scăpat nevătămaţi

Un cetăţean român în vârstă de 65 de ani şi unul american, de 38 de ani, au aterizat forţat duminică seara, cu un avion de mici dimensiuni, între localităţile Mihai Bravu şi Uzunu, într-o zonă de pădure, din judeţul Giurgiu.

"Un bărbat din localitatea Mihai Bravu a sunat la 112 să spună că, în apropierea drumului judeţean 603, între localităţile Mihai Bravu şi Uzunu a văzut aterizând forţat un avion de mici dimensiuni", a declarat duminică, conform Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, Cristian Şuţă.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie, jandarmi, ambulanţa, ISU şi SMURD, care au constatat că pasagerii sunt teferi. O pală a elicei avionului şi trenul de aterizare au avut de suferit la contactul cu solul. Din primele cercetări a reieşit că cei doi efectuaseră o deplasare la Comana şi se întorceau la Bucureşti când, din cauza unor probleme tehnice, au fost nevoiţi să aterizeze forţat. De asemenea, primele date arată că proprietarul avionului ar fi cetăţeanul român.

În prezent, cercetările sunt continuate de procurori de la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti şi specialişti în aviaţie.

×